Kijkje in de keuken van GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kijkje in de keuken van GD

13-6-2019: 

GD vierde op 12 en 13 juni het 100-jarig bestaan met zijn klanten. Veehouders, dierenartsen en andere belangstellenden uit de sector kwamen naar Deventer voor rondleidingen, workshops en lezingen. En om ervaringen uit te wisselen en in gesprek te gaan met diergezondheidsexperts.

Wat gebeurt er met de monsters die worden ingestuurd naar GD? Tijdens een rondleiding door het laboratorium kwamen deelnemers erachter. Ze kwamen onder meer langs bij de afdelingen immunologie en bacteriologie. Ook zagen ze de pathologen aan het werk.

Bezoekers konden diverse workshops volgen, bijvoorbeeld op het gebied van gezond drinkwater en uiergezondheid. Vragen stellen aan de diergezondheidsexperts kon tijdens de informatiemarkt. Het waren leerzame en gezellige dagen voor iedereen.  

Klantendag

375

Klantendag

Klantendag

Klantendag

Klantendag

Klantendag

Klantendag

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.