Bezoek GD op de Dutch Pork Expo

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bezoek GD op de Dutch Pork Expo

21-3-2019: 

Bigvitaliteit is een actueel thema. Niet alleen vanwege het belang voor het bedrijfsresultaat, maar ook vanwege de recente aandacht uit maatschappelijke hoek. GD focust de laatste jaren sterk op het ontwikkelen van producten en onderzoeken waarmee varkenshouders en dierenartsen de bigvitaliteit kunnen evalueren en verbeteren. Vandaar dat bigvitaliteit ook het thema is van onze stand op de Dutch Pork Expo, op 16 en 17 april in Venray.

De Dutch Pork Expo is een nieuw vakevent voor de varkenssector. Het vervangt, samen met de Dutch Poultry Expo, de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Vanwege het 100-jarig bestaan van GD is onze stand extra feestelijk ingericht en we hebben bovendien nog een leuke winactie. U bent van harte uitgenodigd op stand nummer H119!

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.