Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD op Dutch Poultry Expo

12-2-2019: 

Naast het bekende laboratorium en de bijbehorende testen heeft GD de pluimveesector nog veel meer te bieden. Dit willen wij u graag laten zien tijdens de Dutch Poultry Expo op 19 en 20 maart in Hardenberg.

De Dutch Poultry Expo is een nieuw vakevent voor de pluimveesector. Het vervangt, samen met de Dutch Pork Expo, de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Vanwege het 100-jarig bestaan van GD is onze stand extra feestelijk ingericht en heeft bovendien nog een leuke winactie. U wordt van harte uitgenodigd op standnummer 431!

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.