GD op Dutch Poultry Expo

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD op Dutch Poultry Expo

12-2-2019: 

Naast het bekende laboratorium en de bijbehorende testen heeft GD de pluimveesector nog veel meer te bieden. Dit willen wij u graag laten zien tijdens de Dutch Poultry Expo op 19 en 20 maart in Hardenberg.

De Dutch Poultry Expo is een nieuw vakevent voor de pluimveesector. Het vervangt, samen met de Dutch Pork Expo, de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Vanwege het 100-jarig bestaan van GD is onze stand extra feestelijk ingericht en heeft bovendien nog een leuke winactie. U wordt van harte uitgenodigd in standnummer 431!

Kennissessies 100 jaar pluimveegezondheid

“Leer van het verleden, werk in het heden en bereid je voor op de toekomst.” Dat is het motto van de kennissessies van GD. Wij staan op beide dagen om 20.30 uur in het kennistheater op de beursvloer. De sprekers, pluimveedierenarts Jeanine Wiegel (dinsdag) en sectormanager Ruth Bouwstra (woensdag), nemen u mee terug in de tijd om te zien wat er de afgelopen jaren op het vlak van pluimveegezondheid is veranderd.  En ze kijken samen met u vooruit naar de komende jaren: wat staat ons nog te wachten? Eén ding is zeker: in de pluimveesector is het belang van samenwerken altijd gezien en, willen we tot de wereldtop blijven horen, dan zal dat ook zo moeten blijven! 

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.