Middagbijeenkomsten Voeding en Klauwen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Middagbijeenkomsten Voeding en Klauwen

14-1-2019: 

Heeft u altijd al willen weten hoe tankmelkdiagnostiek u kan helpen in de aanpak van klauwproblemen? En bent u benieuwd wat u moet doen met voeding tijdens de droogstandsperiode? Tijdens drie middagbijeenkomsten praten we rundveedierenartsen en voerspecialisten graag bij over voeding en klauwgezondheid. We blikken samen ook terug op de afgelopen twee jaar Droogstandscheck én zoomen in op de magnesiumbepaling. Tot slot delen we de nieuwste inzichten op het gebied van fosfor en de resultaten van één jaar fosfor-tankmelkonderzoek.

De bijeenkomsten zijn in Deventer (24 januari), Joure (28 januari) en Oirschot (5 februari) van 13.00-16.00 uur. Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.