Winterbijeenkomsten schapen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Winterbijeenkomsten schapen

3-12-2018:  GD organiseert samen met Het Schaap en Welkoop in januari 2019 drie studieavonden. Het thema is ‘Gezond voeren & gezonde klauwen’.

Hoe zorg je ervoor dat je schapen zó voert dat ze gezond blijven? Welke feiten en fabels zijn er over vitaminen en mineralen? En ook: de nieuwste inzichten in klauwverzorging. Het zijn de onderwerpen op deze avonden, uitgelegd door experts. Laat deze kans niet lopen en bezoek een van de studieavonden.

Na afloop van de presentaties zullen de sprekers vragen uit de zaal beantwoorden.

U wilt een van deze specialisten zelf spreken? Die kans bestaat. Aan het einde van de avond zijn ze een half uur beschikbaar voor allerlei vragen. Een unieke kans om ze te spreken!

De avonden vinden plaats op 24 januari in Deventer (zit al vol), op 29 januari in Gorredijk en op 31 januari in Haastrecht.

Meld u snel aan. Vol = vol!

Meer informatie en aanmelden

studieavonden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.