Klinische Avonden Paard 2019

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard 2019

20-12-2018: 

GD, Pavo en Virbac organiseren op 12, 13 en 14 februari 2019 de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Tijdens deze avonden kunt u zich laten verrassen door actuele en innovatieve onderwerpen, gepresenteerd door drie topsprekers.

Jan & Gabriëlle Broeze nemen u mee in de Tandheelkunde bij het paard. Want wat zijn de do’s & don’ts voor de eerstelijns practicus? Het aantal paarden in groepshuisvestingssystemen zal de komende jaren sterk stijgen. Met bijna 25 jaar ervaring is Ulf Hedenström (paardendierenarts bij ‘the National Equine Center-Wången’ in Zweden) expert op het gebied van groepshuisvesting. Hij zal vanuit veterinair oogpunt ingaan op de voor- en nadelen van groepshuisvesting. Berni Prins is een ervaringsdeskundige op het gebied van hoefproblemen en neemt u mee in zijn praktijk. Hij vertelt over verschillende hoefproblemen en aandoeningen die de eerstelijns practicus tegen kan komen bij paarden.

Op 12 februari zijn we bij VDL Stud in Bears, op 13 februari bij PAVO in Heijen en op 14 februari verwelkomen we u bij GD in Deventer. Deze avonden worden ondersteund door de Groep Geneeskunde Paard.

Inschrijven

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.