Een titel om trots op te zijn

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Een titel om trots op te zijn

4-12-2018:  Karianne Lievaart-Peterson, Piet Vellema en René van den Brom, alle drie dierenarts bij GD, hebben het herregistratieproces van het European College of Small Ruminant Health Management met succes doorlopen. Zodoende zijn zij opnieuw tot 2023 Europees specialist Gezondheidszorg Kleine Herkauwers (officieel Diplomate of the European College of Small Ruminant Health Management).

Deze specialisatie is een onafhankelijke bevestiging van het feit dat GD op hoog niveau diergeneeskundige zorg verleent, adviseert en meedenkt. René: “Mensen weten ons nu nog beter te vinden in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld om mee te werken aan wetenschappelijke artikelen of om lezingen te geven. En het maakt informatie uit het buitenland nog makkelijker toegankelijk.” 

Om deze titel te behouden, moeten René, Karianne en Piet zich elke vijf jaar opnieuw laten registreren, en bewijzen blijven aanleveren van hun professionele activiteiten. Karianne: “Daarnaast fungeren we als visitekaartje van het ECSRHM. We begeleiden bijvoorbeeld trainees die de opleiding tot specialist volgen. Zij gaan met ons mee naar bedrijven en we gaan samen een interessant onderwerp uitpluizen. Op deze wijze willen wij onszelf en GD profileren als specialisten op het gebied van Gezondheidszorg van Kleine Herkauwers.”
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.