Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV)

8-11-2018:  Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg stond de GD-stand in het teken van klauwen. Ons nieuwe onderzoek Klauwgezondheid Tankmelk was onderdeel van de Innovatie-route en genomineerd voor de Innovatie Awards. Veel beursbezoekers wisten ons te vinden voor een gesprek over klauwgezondheid en Klauwgezondheid Tankmelk of voor een paar handige GD-werkhandschoenen. Ook nam een aantal moedige standbezoekers de uitdaging aan om de kracht van hun eigen beenwerk te testen met het boobytrap-spel.

Deze beurs gemist? Van 27 t/m 29 november heeft u nog een kans om de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem te bezoeken. U vindt ons op standnummer 202.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.