Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

29-11-2018:  Wilt u eraan denken om uw monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen tijdig in te sturen? 

Monstermateriaal

In verband met de komende feestdagen haalt Nox op onderstaande dagen met de ophaaldienst geen monstermateriaal op. 
Maandag 24 december 2018
Dinsdag 25 december 2018
Woensdag 26 december 2018
Maandag 31 december 2018
Dinsdag 1 januari 2019
U kunt het monstermateriaal gewoon aanmelden zoals u gewend bent, via 0900-202 0012 of de Innight App. Als er geen distributie is, vindt deze de aansluitende nacht plaats.

Sectiemateriaal

Met de feestdagen rijdt op 24, 27 en 28 december de ophaaldienst de reguliere route en verrichten onze pathologen ook secties. Met Kerst (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) gelden de spoed- en consignatiediensten. De ophaaldienst haalt de dieren dan op tegen het vaste spoedtarief en bewaart ze in de koeling tot de eerstvolgende werkdag. Op dieren die we 25 en 26 december ophalen wordt dus 27 december sectie verricht. Op dieren die we 1 januari ophalen verrichten de pathologen 2 januari sectie.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.