Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid

Diersoorten

Dierenartsensessie Hogere Varkensgezondheid

30-11-2018: 

Zit de dierenarts straks nog aan tafel (of staat hij op het menu)?

De dierenartsensessie, die GD traditiegetrouw voorafgaand aan het symposium Hogere Varkensgezondheid organiseert, gaat dit jaar over de rol van de dierenarts in ketenmodellen. Vragen die tijdens deze ochtendsessie centraal staan zijn: hoe ziet de Nederlandse varkenshouderij er in de toekomst uit en waarom is het zo belangrijk om als dierenarts een visie te hebben op ontwikkelingen in de sector? Maar ook: welke toekomstige rol kennen de ketenpartners toe aan dierenartsen? Op het programma staan lezingen van René Veldman (projectmanager Food & Agri bij Rabobank), Patrick Köhlen (Pigflow BV) en Jaap de Wit (chairman bij Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees).

10.00  Ontvangst
10.30

De Nederlandse veehouderij van de toekomst 
René Veldman, projectmanager Food & Agri, Rabobank 

11.15 Tussen visie en visite
Patrick Köhlen, Pigflow BV
12.00   Wat is de toekomstige rol van de dierenarts volgens de ketenpartners?
Jaap de Wit, chairman Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees
12.45 Lunch
14.00 Start praktijksymposium

Deelname voor de dierenartsensessie bedraagt € 249,- p.p. excl. btw, inclusief lunch en toegang tot het praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid met als thema 'Data & Gezondheid'. Aanvraag voor accreditatiepunten bij het Kwaliteitsregister Dierenartsen is in behandeling.

Aanmelden voor de dierenartsensessie 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.