Alles over uw BVD-route in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Alles over uw BVD-route in VeeOnline

13-11-2018: 

De overgang naar de nieuwe BVD-routes, betekent ook een overgang van papier naar digitaal. Het is belangrijk om te weten dat u meldingen per mail ontvangt als er voor BVD een onderzoek of een actie nodig is op uw bedrijf. U ontvangt voor BVD geen brieven meer.  Voor behoud van uw status is het zaak dat u deze mails goed in de gaten houdt.

De mails attenderen u op een wijziging in VeeOnline.  In VeeOnline staat vervolgens precies wat er van u verwacht wordt. Uw dierenarts kan ook in VeeOnline zien welke onderzoeken op uw bedrijf nodig zijn. U logt in op VeeOnline met uw Z-login. Heb u nog geen Z-login dan kunt u die eenvoudig aanvragen via www.veeonline.nl

Meer over uw BVD-programma in VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.