Overstappen naar BVD vrij route tankmelk

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Overstappen naar BVD vrij route tankmelk

9-10-2018: 

Is uw melkveebedrijf BVD-vrij en wilt u overstappen naar het programma BVD-vrij (route tankmelk)? Denk er dan aan dat u vóór de overstap uw tankmelk twee keer laat onderzoeken op BVD-antistoffen.

 

Het best kan tussen beide tankmelkonderzoeken minimaal twee maanden tijd zitten, zodat geen droogstaande koeien worden gemist. Het is belangrijk dat u de overstap pas maakt ná twee gunstige tankmelkuitslagen. Worden er namelijk na de overstap BVD-antistoffen aangetoond in uw tankmelk, dan verliest uw bedrijf de BVD-vrijstatus en wordt uw deelname overgezet naar het intakeonderzoek van het programma BVD-vrij (route intake virus, bewaking jongvee antistoffen).
Meer over de 4 routes naar BVD-vrij>>


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.