Symposium Bigvitaliteit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Bigvitaliteit

20-9-2018: 

Er wordt veel onderzoek gedaan naar succesfactoren die de bigvitaliteit en zo de bigoverleving op een varkensbedrijf kunnen verhogen. Maar hoe ga je nu als varkenshouder om met al deze onderzoeken? Hoe vertaal je de resultaten naar een praktische werkwijze op jouw bedrijf?

Graag delen wij de uitkomsten van dit onderzoek met u tijdens het Symposium Bigvitaliteit op 30 oktober en 6 november. Onderwerpen die aan bod komen zijn voeding, biestmanagement, gezondheid, overlegbeleid, hygiëne en fokkerij. Dit symposium is bedoelt voor varkenshouders, meewerkende gezinslieden, bedrijfsleiders en stalmedewerkers. 

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.