Ontmoet GD op VIV Europe

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ontmoet GD op VIV Europe

31-5-2018: 

VIV Europe, wereldwijd erkend als het beste platform voor de pluimveesector, is dé beurs voor de veehouderij waar u de hele keten van diervoeding tot vleesverwerking kunt zien. Ruim 600 Nederlandse en internationale leveranciers zijn er vertegenwoordigd en u ziet topinnovaties uit de gehele keten. Het krachtige en verbindende thema voor VIV Europe 2018 is: ‘Sharing data = better poultry’, een thema dat past bij GD.

VIV Europe vindt plaats op 20, 21 en 22 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. GD is aanwezig in hal 10 stand B009. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Kijk voor meer informatie op www.viveurope.nl

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.