Nieuw: Veedrinkwateronderzoek Vitaal Kalf

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw: Veedrinkwateronderzoek Vitaal Kalf

13-4-2018: 

Van Nederlandse kalverhouders die werken volgens het concept ‘Vitaal Kalf’ hoort de drinkwaterkwaliteit van het water dat hun vleeskalveren drinken te voldoen aan gestelde normen. De vleeskalverhouders zijn zelf verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van het drinkwatervoor vleeskalveren in het kader van het kwaliteitsprogramma Vitaal Kalf.

GD biedt in dit kader een nieuw wateronderzoek aan: Veedrinkwater Vitaal Kalf (artikelnr. 11604). Dit betreft bacteriologisch onderzoek op totaal aëroob kiemgetal bij 22 ºC en chemische onderzoek op nitriet, ijzer, hardheid en zuurgraad (pH). Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.