Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophalen monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen

13-4-2018: 

Wilt u eraan denken om uw monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen tijdig in te sturen?

Sectiemateriaal

De ophaaldienst voor sectiemateriaal is tijdens de feestdagen niet geopend. Mocht u toch dieren willen laten ophalen voor sectie, dan betaalt u het spoedtarief: 475 euro (excl. BTW). De ophaaldienst komt de dieren dan ophalen en bewaart ze in de koeling tot de eerstvolgende werkdag.


Monstermateriaal

In verband met de komende feestdagen haalt Nox op onderstaande dagen geen monstermateriaal op:

  • Koningsdag, vrijdag 27 april
  • Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei
  • Pinksteren, maandag 21 mei

U kunt het monstermateriaal aanmelden zoals u gewend bent via 0900-202 0012 of de Innight App. Als er geen distributie is, vindt deze de aansluitende nacht plaats.

De ophaaldienst voor monstermateriaal van GD is een gratis nachtdistributie van diagnostische monsters van deelnemers naar GD uitgevoerd door Nox NightTimeExpress. Nox heeft naast een gratis klantenservice extra services zoals: afhandeling klachten rondom het afhalen, opvragen status monsterverzending en adresstickers. Bij vragen of klachten kunt u dus rechtstreeks contact opnemen met Nox NightTimeExpress: telefoonnummer 030-6083830, e-mail customercare@nox-nighttimeexpress.nl

Voor kastaanvragen en wijzigingen rondom afhaal- en afleverlocaties kunt u een email sturen naar nox-tnt@gddiergezondheid.nl


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.