Cursus Rhodococcus equi en equine coronavirus infecties

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursus Rhodococcus equi en equine coronavirus infecties

9-4-2018: 

Uit evaluaties van voorgaande cursussen zijn de onderwerpen Rhodococcus equi en equine coronavirus regelmatig benoemd door dierenartsen als onderwerpen voor een nieuwe cursus. Daarom biedt GD op 27 juni van 16.00 tot 20.00 uur in Deventer de cursus Rhodococcus equi en equine coronavirus voor dierenartsen aan.

In de cursus presenteren en bespreken dr. Kees van Maanen (GD), prof. Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan (FD) en drs. Lotte Kooijman (FD) actuele kennis op het gebied van pathogenese, epidemiologie, diagnostiek, behandeling en management en preventie van deze infectieziekten.

Meer informatie en aanmelden

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.