Vaccinatiemodule in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vaccinatiemodule in VeeOnline

9-3-2018: 

Met de vaccinatiemodule in VeeOnline kan uw dierenarts voor BVD, IBR, pinkengriep en blauwtong eenvoudig vaccinaties registeren en met de stallijst koppelen aan de juiste dieren. U ziet dan in VeeOnline welke dieren zijn gevaccineerd. De vaccinatiemodule kost u 15 cent per geregistreerd dier per vaccinatie.

Met het programma 'IBR-vrij (route vaccinatie)' kunnen bedrijven die IBR-vaccinatie toepassen de status 'vaccinerend' krijgen en halfjaarlijks automatisch een vaccinatiebericht van GD ontvangen. De kosten van de vaccinatiemodule zijn onderdeel van het abonnement 'IBR-vrij (route vaccinatie)'. Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.