Verzendmateriaal BVD Oorbiopten via GD Webshop

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Verzendmateriaal BVD Oorbiopten via GD Webshop

23-2-2018:  Steeds meer veehouders maken gebruik van BVD Oorbiopten om hun bedrijf vrij te krijgen en te houden van BVD. Voor een correcte verzending en verwerking van uw BVD Oorbiopten is het belangrijk dat u altijd het juiste inzendmateriaal gebruikt. Per 1 maart 2018 kunt u dit bestellen in de GD Webshop.

Diverse oormerkleveranciers leveren bij de oormerken ook het verzendmateriaal waarmee u uw oorbiopten kunt insturen naar GD/CRV voor BVD-virusonderzoek en/of DNA-onderzoek. Mocht uw oormerkleverancier dat niet (meer) doen, bestel het materiaal dan via de GD Webshop. In de GD Webshop zijn twee pakketten verkrijgbaar:

GD biedt de pakketten kosteloos aan; er worden alleen €7,85 verzendkosten per zending gerekend. U kunt meerdere pakketten in één keer bestellen.

Login met uw Z-login

De GD Webshop vindt u via www.gdwebshop.nl. U kunt eenvoudig inloggen met uw Z-login, dat is de login die u ook voor VeeOnline gebruikt. Hebt u nog geen Z-login, dan kunt u deze via de inlogpagina eenvoudig aanvragen.

U vindt uw product snel door rechtsboven in de zoekbalk het artikelnummer in te voeren, of door bovenstaande linkjes te gebruiken. Plaats het artikel in uw winkelwandje en bevestig uw bestelling. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen bezorgd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.