Nieuw: Pakket Diarree Vleesvarkens

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw: Pakket Diarree Vleesvarkens

8-2-2018: 

Diarree bij vleesvarkens is een veelvoorkomend probleem. Kennis over de veroorzakers van de diarree maakt gerichte behandeling en preventie mogelijk. Weet u waardoor uw vleesvarkens diarree hebben? Vraag bij uw dierenarts het Pakket Diarree Vleesvarkens aan en krijg zekerheid.

Diarree wordt vaak door een bacteriële of virale infectie veroorzaakt. Deze infectie leidt tot weefselbeschadiging van het darmslijmvlies. Hierdoor verliest het vleesvarken vocht en soms ook bloed, waardoor groeivertraging en uiteindelijk soms zelfs sterfte optreedt.

Wat doet het Pakket Diarree Vleesvarkens?
Het Pakket Diarree Vleesvarkens brengt in één keer de mogelijke bacteriële of virale veroorzakers van de diarree in beeld. De gecombineerde PCR-test kan Lawsonia intracellularis, Brachyspira hyodysenteriae, Brachyspira pilosicoli, Salmonella spp. en het PED-virus aantonen. Het pakket is ook verkrijgbaar zonder test voor het PED-virus.

Gratis monsternamepakketten
Om u kennis te laten maken met het Pakket Diarree Vleesvarkens, stelt GD gratis pakketten voor monstername beschikbaar. 

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.