Wegens succes herhaald: Masterclass Uiergezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Wegens succes herhaald: Masterclass Uiergezondheid

16-2-2018: 

Een goede uiergezondheid loont meer dan ooit. Het zorgt voor fittere koeien, een lager antibioticumgebruik en voor méér melk. Rundveedierenartsen kunnen een enorm waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de uiergezondheid op het melkveebedrijf. Hoe kunt u uw bedrijfsbegeleiding hierbij optimaal inzetten?

Wegens succes wordt de masterclass 'Uiergezondheid: Een uitgemolken thema?' herhaald op dinsdag 27 maart. Wij bieden een gevarieerd programma over uiergezondheid, met bekende sprekers die vanuit verschillende invalshoeken hun verhaal vertellen. Zo worden genetica, sensordata en het gebruik van alternatieve middelen onder de aandacht gebracht. Daarnaast deelt Ynte Schukken de nieuwste inzichten met betrekking tot immunologie.

Bovendien ontvangt u alle actuele kennis rondom uiergezondheid gebundeld in een spiksplinternieuw Handboek Uiergezondheid Rund, geschreven door dagvoorzitter Theo Lam en Sarne De Vliegher.

Meer info en aanmelden


Op 20 oktober 2017 hebben Sarne De Vliegher en Theo Lam het Handboek Uiergezondheid Rund uitgebracht. Bezoekers aan de masterclass ontvangen allemaal een exemplaar.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.