Studieavond: ieder extra lam telt

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Studieavond: ieder extra lam telt

7-12-2017: 

GD organiseert samen met vakblad Het Schaap en Welkoop op 18, 23 en 25 januari studieavonden voor schapenhouders. Thema is ‘Ieder extra lam telt’. Van geboorte tot grootgebracht. Zoveel mogelijk mooie, grote en gezonde lammeren. Vier specialisten presenteren op deze avonden zeer praktische informatie waarmee u meteen aan de slag kunt. Interessant voor elke schapenhouder!

De studieavonden zijn op 18 januari in Deventer, 23 januari in Heerenveen en op 25 januari in Haastrecht. Sprekers zijn dr. René van den Brom, dr. Karianne Lievaart-Peterson en dr. Piet Vellema van GD en drs. Mark van der Heijden van de Universitaire Landbouwhuisdierenpraktijk in Harmelen. Zij behandelen in fasen de periode van hoogdrachtige ooien tot grootgebrachte lammeren. Daarbij zullen ze adviezen geven die direct toepasbaar zijn voor schapenhouders. Met die praktische adviezen is het mogelijk het aantal grootgebrachte lammeren per jaar te verhogen. Schapenhouders krijgen ook gelegenheid om die experts te spreken.

Voor abonnees van Het Schaap en klanten van GD en Welkoop geldt een aantrekkelijke korting op deelname.

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomsten. Alle locaties zitten vol!

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.