PTS-voor-IBV-antistof-en-IB-virusdetectie

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

PTS-voor-IBV-antistof-en-IB-virusdetectie

14-12-2017: 

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de proficiency testing schemes (PTS) voor pluimvee:

  • VLDIA225 PTS IBV antistofdetectie
  • VLDIA296 PTS IB virusdetectie

Het doel van de PTS is vast te stellen hoe individuele laboratoria presteren bij specifieke testen. De genoemde PTS oftewel ‘laboratorium evaluerende onderzoeken’ zijn geaccrediteerd volgens de internationale standaard ISO/IEC 17043:2010 (registratienummer R016).

Klik hier om naar het online aanmeldformulier te gaan. (Engelse versie).

Wilt u meer weten over de PTS? Neem dan contact op met Annemiek Kolkman via pts@gdanimalhealth.com of telefonisch via 0900-1770. Ook kunt u meer informatie vinden op onze internationale website www.gdanimalhealth.com/pts.

Het is tevens mogelijk extra sets PTS-monsters tegen een gereduceerde prijs te bestellen. Deze monsters zijn bedoeld voor eigen gebruik binnen uw laboratorium. De resultaten worden dan ook niet meegenomen in de eindrapportage van de PTS. Bent u hierin geïnteresseerd, stuur dan een email naar pts@gdanimalhealth.com.

We hopen dat u gebruik maakt van de PTS om de kwaliteit van uw laboratorium hoog te houden en zien uw aanmelding graag voor 5 januari 2018 tegemoet!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.