Aangepast schema ophaaldienst rondom Oud & Nieuw

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Aangepast schema ophaaldienst rondom Oud & Nieuw

27-12-2017: 

Wilt u eraan denken om uw monster- en sectiemateriaal rond de feestdagen tijdig in te sturen?

Monstermateriaal

In verband met de komende feestdagen haalt Nox op onderstaande dagen met de ophaaldienst geen monstermateriaal op. 

Feestdag Datum
Nieuwjaarsdag Maandag 1 januari 2018

U kunt het monstermateriaal gewoon aanmelden zoals u gewend bent, via 0900-202 0012 of de Innight App. Als er geen distributie is, vindt deze de aansluitende nacht plaats.

Sectiemateriaal 

De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw (27, 28, en 29 december) rijdt de ophaaldienst de reguliere route en verrichten onze pathologen ook secties. Tijdens Oud & Nieuw (31 december en 1 januari) gelden de spoed- en consignatiediensten. De ophaaldienst komt dan de dieren ophalen tegen het vaste spoedtarief van 465 euro (excl. btw) en bewaart ze in de koeling tot de eerstvolgende werkdag. Op dieren die we 31 december en 1 januari ophalen verrichten de pathologen 2 januari sectie.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.