Hoe geeft u passend advies over fosfaat?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Hoe geeft u passend advies over fosfaat?

20-12-2017: 

Begin het nieuwe jaar goed met onze cursus over Fosfaatadvies! Tijdens deze cursus krijgt u praktische handvatten, die u de volgende dag al kunt gebruiken in uw rol als adviseur.

Rundveehouders vragen zich geregeld af of actuele gezondheidsproblemen wellicht met een fosfaattekort te maken hebben. Is dat zo? En hoe komt u daar achter? Sprekers Gerrit Hegen, De Boerenveearts, en Ryan van Egmond, GD, duiken met u in dit onderwerp op donderdag 25 januari.

Het programma begint om 13.20 uur bij GD, waarbij wordt ingegaan op Fosfaat in de bodem, Fosfaat in het voer, Fosfaat in relatie tot diergezondheid en Fosfaat in de praktijk. Om 17.30 uur wordt het programma afgerond. Voor deze cursus zijn accreditatiepunten aangevraagd.

Lees meer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.