Spoedprocedure droes en EHV-1

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Spoedprocedure droes en EHV-1

20-11-2017:  Op verzoek van veel dierenartsen kunnen uitslagen van PCR-testen voor droes (streptococcus equi) en EHV-1 (equine herpesvirus, rhinopneumonie) nu ook binnen een dag gegeven worden. Hiervoor heeft GD een speciale spoedprocedure ingesteld. Als het betreffende monster op werkdagen voor 9 uur ’s ochtends is aangeleverd, ontvangt u nog dezelfde dag de uitslag.

Hoe werkt de spoedprocedure?

Dierenartsen kunnen monsters aanleveren via Nox NightTimeExpress of door ze zelf te brengen. Gebruik voor het inschrijven dit inzendformulier en bel ons van tevoren via 0900- 1770 (optie 5 paard). Dan weten we dat de monsters binnen zullen komen en kunnen we ze direct uit de reguliere monsterstroom halen. 

Voor deze spoedprocedure hanteren we – wegens extra werk en materialen doordat monsters apart worden getest – een aangepast tarief.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.