Remco Dijkman wint Bart Rispens Memorial Award

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Remco Dijkman wint Bart Rispens Memorial Award

16-11-2017:  Met trots kunnen we vermelden dat een artikel van Remco Dijkman, moleculair bioloog van de afdeling Research & Development van GD, geselecteerd is als de beste publicatie in Avian Pathology in 2015-2016. Dit werd op donderdag 7 september officieel bekendgemaakt tijdens het galadiner van het tweejaarlijks congres van de World Veterinary Poultry Association (WVPA Congress 2017) in Edinburgh. 

Teamwork

De Bart Rispens Memorial Award wordt elke twee jaar uitgereikt aan de eerste auteur van het beste artikel dat is gepubliceerd in het WVPA-tijdschrift Avian Pathology. Het artikel ‘Ontwikkeling en evaluatie van een multi-locus sequentie-typeringsschema voor Mycoplasma synoviae’, dat Remco Dijkman samen met GD pluimveedierenartsen Anneke Feberwee en Wil Landman schreef, werd geselecteerd als de beste publicatie in 2015-2016. Remco: “Het is erg fijn om waardering te mogen ontvangen van internationale collega’s uit de pluimveewereld voor onderzoek waaraan we met ons team meerdere jaren enthousiast hebben gewerkt.” Namens GD feliciteren we Remco, zijn team en zijn medeauteurs Anneke en Wil met deze prestigieuze prijs!


 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.