Klinische Avonden Paard 2018

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard 2018

23-11-2017:  GD, Pavo en Virbac organiseren op 13, 14 en 15 februari 2018 voor de twaalfde keer op rij Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Tijdens de Klinische Avonden wordt u verrast door actuele en innovatieve onderwerpen gepresenteerd door 3 topsprekers! 

Nathan Wiggers zal u meenemen in de Kreupelheidsdiagnostiek – oog van de meester vs techniek. Arjan Ausma geeft u inzichten in financiering van de dierenartsenpraktijk & cijfers uit de hippische sector. Tot slot geeft Veerle Vandendriessche u handvatten om eigenaren van dikke paarden te helpen hun paard verantwoordelijk te laten afvallen. 

Op 13 februari zijn we bij Manege & vierspan team Chardon in Den Hoorn, op 14 februari bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg en op 15 februari bij Stal Jede in Vledder.

De Groep Geneeskunde Paard ondersteunt de Klinische Avonden Paard.

Inschrijven voor de Klinische Avonden Paard 2018


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.