Abonnement Van en naar de stal stopt

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Abonnement Van en naar de stal stopt

3-11-2017:  In 2017 kon u gebruikmaken van het abonnement ‘Van en naar de stal’, met daarin functies als het opvragen van verklaringen en het openbaar register. Om bij aankopen van runderen de statussen te kunnen inzien willen we het openbaar register voor iedereen toegankelijk maken. Tevens verandert in 2018 de manier van opvragen van de verklaringen. U kunt de verklaringen niet meer opvragen met Voice Respons. Door deze veranderingen vervalt het abonnement ‘Van en naar de stal’ met ingang van 1 januari 2018. U kunt nog steeds gebruikmaken van dezelfde functionaliteiten, zoals het aanmaken van groepen of het openbaar register. Voor het opvragen van verklaringen betaalt u per aanvraag 4,50 euro per set via VeeOnline. Lees hier meer over VeeOnline.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.