Test op PPID

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Test op PPID

10-10-2017:  Nog twee weken biedt GD gratis PPID-testen aan, in samenwerking met Boehringer Ingelheim. PPID, een storing in de hormoonafgifte in de hypofyse, kan onder andere hoefbevangenheid, vermageren, verminderd presteren en vachtveranderingen veroorzaken. Met name hoefbevangenheid is een ernstige aandoening. Over het ontstaan, de symptomen en de behandeling komen in de praktijk regelmatig vragen.

PPID-materialen nodig voor inzending naar GD?

Dierenartsen kunnen het materiaal aanvragen bij onze klantenservice 0900-1770 optie 5 of via KCApaard@gddiergezondheid.nl. U ontvangt dan gratis monstermateriaal voor drie monsters uit uw praktijk.

Instructie inzenden ACTH-bepaling

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.