Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.
  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
Samen werken aan diergezondheid
Volg ons op...

Mineralencheck (tank)melk

4-10-2017:  Om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de voorziening, ofwel de opname, vanuit voeding van koper, zink, selenium en jodium van het koppel kan een tankmelkmonster of gepoold melkmonster worden onderzocht.

Veel processen in het lichaam worden (mede) gereguleerd en ondersteund door mineralen. Bij tekorten en overmaat ontstaan vaak ‘vage’ klachten. Er is behoefte aan snelle diagnostiek ten behoeve van bijsturing.

Hiervoor biedt de mineralencheck (tank)melk, als aanvulling op individueel bloed- en melkonderzoek, uitkomst. Om de kwaliteit van het mineralen onderzoek te kunnen garanderen ontvangen we de melkmonsters graag in natriumazidebuizen, te bestellen via www.gdwebshop.nl (artikelnr. VDBUI168 ).  

Mineralencheck (tank)melk geiten

Mineralencheck (tank)melk schapen