Lab training in november

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Lab training in november

4-10-2017: 

GD organiseert een labtraining om een betere samenwerking tussen labmedewerkers en dierenartsen in het veld te bewerkstelligen. 

Hoe bepalen de tests die zij inzetten en de uitslagen die eruit komen de verdere stappen die door de dierenarts worden genomen? Hoe kan de labmedewerker de dierenarts van beter advies voorzien?

De training vindt klassikaal en natuurlijk op ons geheel vernieuwde lab plaats, dat slechts enkele weken geleden geopend is. De training wordt gegeven in het Engels en is gericht op pluimvee en varken door middel van parallelsessies.
Voor deelnemers uit Nederland en België is het mogelijk deel te nemen exclusief hotel en vervoer. Neem bij interesse hierin contact op met GD Academy.

Lees alles over de lab training

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.