Geitenhouders gezocht voor ontwikkeling diergezondheidsmonitoring geit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Geitenhouders gezocht voor ontwikkeling diergezondheidsmonitoring geit

3-10-2017:  GD voert op dit moment een project uit waarbij geitenhouders direct inzicht krijgen in de diergezondheid op het eigen bedrijf op basis van specifieke kengetallen die zij kunnen vergelijken met een referentiekader van vergelijkbare bedrijven.  
Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar geitenhouders die mee willen werken aan de ontwikkeling van de kengetallen. 
Als u interesse heeft om mee te doen vragen wij toestemming aan u om uw I&R-data (RVO) en de bij GD beschikbare data voor dit specifieke doel te mogen gebruiken. Een vereiste is hierbij dat u uw I&R goed op orde heeft. Daarnaast vragen wij u een korte digitale enquête in te vullen voor aanvullende gegevens.

Aan het einde van het project (1e kwartaal 2018) krijgt u als houder uw eigen bedrijfsoverzicht. Heeft u interesse om deel te nemen? 

Vanwege grote belangstelling voor dit project kunt u zich helaas niet meer aanmelden. 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.