Tankmelkonderzoek op BVD-virus? Denk aan de melkverklaring.

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Tankmelkonderzoek op BVD-virus? Denk aan de melkverklaring.

26-9-2017: 

Wanneer u een tankmelkmonster laat nemen voor onderzoek op BVD-virus, denk er dan aan dat u meteen de melkverklaring of een actuele stallijst invult. Advies is om via VeeOnline.nl een stallijst op te vragen en hierop direct vast te leggen van welke koeien melk in de tank zat op het moment van monstername. Dit doet u in VeeOnline zelf of op papier door achter de betreffende levensnummers een 'M' te vermelden.

Hierdoor krijgt u de meest betrouwbare weergave van de dieren die via tankmelk zijn onderzocht op BVD-virus. Bijkomend voordeel: een eventuele vrij-certificering wordt zo sneller afgehandeld.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.