Manon Houben benoemd tot Europees specialist varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Manon Houben benoemd tot Europees specialist varkensgezondheid

1-9-2017: 

Manon Houben, dierenarts bij GD, staat nu officieel geregistreerd als Europees specialist varkensgezondheid. De officiële titel van dit specialisme is Diplomate of the European College of Porcine Health Management. Dit is het hoogste Europese specialisme voor dierenartsen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg voor varkens, en de titel als zodanig is beschermd. De eisen waaraan dergelijke specialisten moeten voldoen zijn te vinden op de website van het ECPHM.

Manon heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om aan de eisen van dit specialisme te voldoen. Alle inspanningen zijn nu succesvol afgerond met haar registratie als Europees specialist. Nederland telt nu tien Europees specialisten varkensgezondheid, waarvan zowel Manon Houben als Theo Geudeke werkzaam zijn bij GD. In totaal zijn er op dit moment 158 Europees specialisten varkensgezondheid, in 19 landen wereldwijd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.