GD lanceert Droesvrij.nl

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD lanceert Droesvrij.nl

8-9-2017:  Droes is een van de meest voorkomende aandoeningen bij paarden. Schade van een droesuitbraak kan bij ondernemers variëren van een paar honderd euro tot soms tienduizenden euro’s. Daarom lanceert GD vandaag tijdens het HorseEvent ondernemerscongres een oplossing onder de naam: DROESVRIJ.nl

Dit is een nieuw innovatief certificeringsprogramma voor Nederland, waarbij de ondernemer die diergezondheid hoog in het vaandel heeft staan zich kan onderscheiden in de markt. De schade door deelname aan droesvrij.nl wordt hierbij voor de ondernemers, paarden én klanten in alle opzichten beperkt. 

Kijk hier voor meer informatie


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.