Welk onderzoek kies ik bij voedingsgerelateerde problemen?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Welk onderzoek kies ik bij voedingsgerelateerde problemen?

2-8-2017: 

Bij het vermoeden van voedingsgerelateerde problemen in uw rundveekoppel kan FIT, de voedingsaanpak van GD, u ondersteunen met onderzoek en advies. FIT biedt een groot aantal laboratoriumonderzoeken aan die zinvol kunnen zijn om de oorzaak van de klachten vast te stellen. Maar welk onderzoek kies je nu in welke situatie?

Om u inzicht te geven in de onderzoeksmogelijklheden en u en uw dierenarts te helpen bij de keuze voor een bepaald onderzoek is er nu de 'FIT Koppelkaart'. Met het overzicht probeert GD u, uw dierenarts en adviseurs zo gericht mogelijk van advies te voorzien. Download de kaart

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.