100.000 digitale inschrijvingen via VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

100.000 digitale inschrijvingen via VeeOnline

7-8-2017: 

Sinds dierenartsen en veehouders hun monsters voor laboratoriumonderzoek digitaal kunnen inschrijven via VeeOnline, zijn er al 100.000 inzendingen binnengekomen via deze route. De 100.000ste inschrijving vond half juli plaats en betrof een inzending van oorbiopten door een veehouder.

Voordeel van digitaal inschrijven is dat er geen inzendformulieren meer nodig zijn en inzendingen eenvoudig en efficiënt gedaan kunnen worden, met minder kans op fouten. Dierenartsen die bijvoorbeeld bloedmonsters insturen, hebben in VeeOnline altijd alle actuele diergegevens, tarieven en laboratoriumonderzoeken bij de hand.

BVD Oorbiopten kunnen sinds eind vorig jaar digitaal worden ingeschreven. Meer dan de helft van de veehouders die oorbiopten instuurt, maakt hier inmiddels gebruik van. Om oorbiopten digitaal in te schrijven logt u in op VeeOnline met uw Z-login. U selecteert in uw stallijst de dieren waarvan u een monster hebt genomen, kiest het type oorbiopt, het onderzoek, controleert uw inschrijving en klikt op ‘verzenden’.  Vervolgens hoeft u alleen de buisjes nog in te sturen naar GD: een papieren formulier is niet meer nodig. De basiskosten per inzending bedragen bij digitaal inschrijven per inzending slechts 4,95 euro in plaats van 9,95 euro. Dat scheelt.

Klik hier voor een duidelijke instructie voor het digitaal inschrijven van oorbiopten


Wanneer u oorbiopten digitaal inschrijft, hoeft u alleen de buisjes nog op te sturen naar GD: een  inzendformulier is niet meer nodig.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.