Uitbreiding Veterinaire Monitoring Pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitbreiding Veterinaire Monitoring Pluimvee

28-7-2017:  Veterinaire Monitoring Pluimvee (VMP) is een samenwerkingsverband tussen GD en practici voor de uitwisseling van kennis en ervaringen, met als doel het verbeteren van de gezondheidsstatus van de Nederlandse pluimveestapel. VMP wordt vanuit de beroepsgroep pluimveedierenartsen aangestuurd door het VMPplatform, bestaande uit drie pluimveedierenartsen en GD. Elk kwartaal organiseert VMP een bijeenkomst voor de deelnemende dierenartsen. Daar bespreken de aanwezigen actuele zaken.

Als pluimveesector zijn we druk bezig om VMP uit te breiden. We willen meer data verzamelen en de contacten met de pluimveedierenartsen verder versterken, zodat we een nog beter beeld kunnen krijgen van diergezondheid in de sector. Dit gebeurt, in samenwerking met de aangesloten practici, mede door kleinschalige pilotonderzoeken naar actuele onderwerpen. De deelnemende praktijken dragen de onderwerpen van de pilots zelf aan. Zo kunnen we dierenartsen en de sector beter informeren over actuele zaken en problemen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.