Internationale Pig Health training

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Internationale Pig Health training

14-7-2017: 

Voor varkensdierenartsen staat de vijfdaagse Pig Health Training op de agenda van 25 tot en met 29 september. Dit Engelstalige programma is ook voor u als Nederlandse of Belgische dierenarts interessant! Het is namelijk hét moment om met internationale collega’s en met elkaar te sparren over diergezondheid. 

Tijdens deze training vormen sectie, histopathologie en de interpretatie van labresultaten een belangrijk onderdeel van het programma. Naast diverse ziekten, darmgezondheid en vruchtbaarheid wordt ook aandacht geschonken aan biosecurity, locomotie en klimaat. De cursuskosten bedragen €2.495,- inclusief hotel en vervoer. In overleg kunnen hotel en vervoer achterwege worden gelaten. 

Meer info & aanmelden (Engels)

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.