Monitoringsflyer pluimvee van het eerste kwartaal van 2017

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Monitoringsflyer pluimvee van het eerste kwartaal van 2017

27-7-2017: 

De monitoringsflyer pluimvee van het eerste kwartaal van 2017 is nu online beschikbaar. De flyer geeft een samenvatting van enkele belangrijke opvallende zaken, waaronder Aviaire Influenza (vogelgriep) in Nederland. Daarnaast doet GD momenteel onderzoek naar pootproblemen bij leghennen waarmee de legsector sinds begin 2017 geconfronteerd wordt. GD vraagt aan getroffen bedrijven om de problemen te melden en om dieren in te sturen voor aanvullend onderzoek. Tot slot wordt aandacht besteed aan nieuwe IB-stammen die een aantal keer zijn aangetoond of in aantocht lijken te zijn. Lees de flyer

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.