Stoppersregeling en GD-abonnementen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Stoppersregeling en GD-abonnementen

28-7-2017: 

Maakt u gebruik van de stoppersregeling, denk er dan aan dat u uw GD-abonnementen zelf op het juiste moment beëindigt. Doe dit pas als al het vee weg is, zodat ook de laatste runderen nog met een goede gezondheidsstatus kunnen worden verkocht. 

Zo voorkomt u dat het voor de aankopende partij nodig is de aangekochte runderen te onderzoeken omdat uw bedrijf niet meer de juiste statussen heeft. Als u alleen stopt met melken en nog wel jongvee aanhoudt, is het ook belangrijk om dat bij GD te melden, omdat de bewaking van de statussen voor de certificeringsprogramma’s dan niet meer via tankmelk kan, maar via bloedonderzoek zal plaatsvinden. Let op: abonnementen worden nooit automatisch aangemaakt of beëindigd; het is in alle gevallen zaak dat u uw bedrijf zelf actief aan- of afmeldt.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.