Digitaal inschrijven pluimvee gestart

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Digitaal inschrijven pluimvee gestart

1-6-2017: 

GD startte begin april met een pilot voor digitaal inschrijven van pluimveemonsters via VeeOnline. Inmiddels zijn drie pluimveedierenartsenpraktijken gestart. Digitaal inschrijven komt in de toekomst ook beschikbaar voor pluimveehouders.

Dierenartsen kunnen monsters van rundvee en paarden al langer digitaal inschrijven en zijn daarover erg enthousiast. Ook veehouders reageren heel positief. Digitaal inschrijven betekent geen gedoe met papier en minder kans op fouten. 

Meer digitaal gemak

Zowel individuele als groepsmonsters kunnen digitaal worden ingeschreven. Omdat alle pluimveekoppels al in VeeOnline staan, kunnen de dieren waarvan monsters zijn genomen gemakkelijk worden geselecteerd. En de resultaten van het onderzoek? Die zijn snel digitaal beschikbaar op VeeOnline, ook voor de pluimveehouder zelf.

Goed overzicht met VeeOnline

In VeeOnline heeft u een goed overzicht van diergezondheid. De informatie is actueel, altijd en overal beschikbaar en draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering. Meer informatie over VeeOnline en digitaal inschrijven.

Bent u pluimveedierenarts? U kunt zich aanmelden voor Digitaal Inschrijven via pluimveeplanning@gddiergezondheid.nl, t.a.v. Floris Ruiterkamp. Wilt u eerst zien hoe het werkt? Vraag dan om een vrijblijvende demo bij u in de praktijk. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.