Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Subsidie ZuivelNL: monsters vóór 15 juni insturen

8-5-2017: 

Melkveehouders kunnen nu nog gebruik maken van de subsidie van ZuivelNL voor BVD- en IBR-diagnostiek. Het is dan wel zaak dat de benodigde monsters uiterlijk 15 juni bij GD zijn. Voor BVD- en IBR-vrij Certificering zijn de volgende zaken van belang:

Als de inzending vóór 15 juni compleet binnen is bij GD en de uitslagen vervolgens gunstig zijn, dan kan voor 1 juli de vrijstatus nog worden bereikt, wat betekent dat de geldende subsidie wordt uitgekeerd. Voor melkveehouders die instappen in het BVD-vrij programma geldt dat de intake voor 1 juli volledig moet zijn afgerond. Wanneer monsters ná 15 juni binnenkomen bij GD is het mogelijk dat de afhandeling niet op tijd plaatsvindt en de gewenste gezondheidsstatus niet voor 1 juli 2017 wordt bereikt, waardoor de subsidie niet wordt uitgekeerd. 
Subsidie ZuivelNL: meer informatie & voorwaarden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.