Subsidie ZuivelNL: monsters vóór 15 juni insturen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Subsidie ZuivelNL: monsters vóór 15 juni insturen

8-5-2017: 

Melkveehouders kunnen nu nog gebruik maken van de subsidie van ZuivelNL voor BVD- en IBR-diagnostiek. Het is dan wel zaak dat de benodigde monsters uiterlijk 15 juni bij GD zijn. Voor BVD- en IBR-vrij Certificering zijn de volgende zaken van belang:

Als de inzending vóór 15 juni compleet binnen is bij GD en de uitslagen vervolgens gunstig zijn, dan kan voor 1 juli de vrijstatus nog worden bereikt, wat betekent dat de geldende subsidie wordt uitgekeerd. Voor melkveehouders die instappen in het BVD-vrij programma geldt dat de intake voor 1 juli volledig moet zijn afgerond. Wanneer monsters ná 15 juni binnenkomen bij GD is het mogelijk dat de afhandeling niet op tijd plaatsvindt en de gewenste gezondheidsstatus niet voor 1 juli 2017 wordt bereikt, waardoor de subsidie niet wordt uitgekeerd. 
Subsidie ZuivelNL: meer informatie & voorwaarden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.