Monitoringsflyer pluimvee vierde kwartaal 2016

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Monitoringsflyer pluimvee vierde kwartaal 2016

3-5-2017: 

De monitoringsflyer pluimvee van het vierde kwartaal van 2016 is nu online beschikbaar. De flyer geeft een samenvatting van enkele belangrijke opvallende zaken, waaronder: Aviaire Influenza (vogelgriep) in Nederland, de ziekte van Marek bij traaggroeiende vleeskuikens en pokken bij zowel hobby matig als commercieel gehouden pluimvee.

Klik hier om de flyer te lezen (pdf)

monitoringsflyer

De informatie die in de monitoring wordt gebruikt, wordt op verschillende manieren verzameld. Hierbij ligt het initiatief gedeeltelijk bij dierenartsen en veehouders en gedeeltelijk bij GD. De informatie wordt integraal geïnterpreteerd om de doelstellingen van de monitoring, het snel signaleren van diergezondheidsproblemen enerzijds en het volgen van meer algemene trends en ontwikkelingen anderzijds, te bereiken. Het ministerie van EZ en de pluimveesector (AVINED) geven financiële ondersteuning aan de monitoring. Meer informatie over diergezondheidsmonitoring

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.