Monsternamepakketten paard geactualiseerd

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Monsternamepakketten paard geactualiseerd

24-4-2017:  De gratis monsternamepakketten voor het EMS-pakket en het Abortuspakket EHV-1 en/of -4 zijn geactualiseerd. Beide pakketten zijn voorzien van vernieuwde instructies, een inzendformulier en materialen. Deze pakketten zijn te bestellen in de GDwebshop.

Het monsternamepakket voor het pakket  Respirator Paard en Respiratoir Veulen is komen te vervallen. Hiervoor in de plaats zijn er in GDwebshop twee verschillende formaten swabs beschikbaar voor veulens/pony’s (VDDIS067) en paarden (VDDIS068). Deze swabs zijn uitermate geschikt voor het aantonen van respiratoire aandoeningen door middel van PCR.

Let op: de laboratoriumonderzoeken binnen de pakketten zijn niet veranderd!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.