LIV-prijsvraag: winnaars van luxe ontbijtservice aan huis bekend

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

LIV-prijsvraag: winnaars van luxe ontbijtservice aan huis bekend

24-3-2017: 

GD kijkt terug op een geslaagde LIV in Venray, waar we vorige week veel leuke en interessante gesprekken hebben gevoerd. We hadden vooral veel aandacht voor coccidiosemonitoring en diarree bij biggen in het kraamhok. Zo’n 350 pluimvee- en varkenshouders kregen een GD-ontbijtbordje cadeau omdat ze meededen aan onze prijsvragen waarmee ze een luxe ontbijtservice konden winnen.

Prijswinnaar pluimvee 
Deelnemers moesten schatten hoeveel overschoentjes in een vaas zaten en de vraag beantwoorden: door welke parasiet wordt coccidiose veroorzaakt? De winnaar van deze actie is Malou van Lierop uit Heusden, gemeente Asten. Zij zat er slechts twee overschoentjes naast (het juiste aantal was 146) en had de naam van de parasiet Eimeria goed. 

Prijswinnaar varken 

Deelnemers moesten schatten hoeveel ESwabs in een vaas zaten en de vraag beantwoorden: wat moet je doen als biggen in het kraamhok diarree hebben? De winnaar van deze actie is John Theelen uit Koningslust. Hij raadde het exacte aantal van 74 ESwabs en gaf het goede antwoord: GD bellen.

Van harte gefeliciteerd!   


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.