Workshop voor dierenartsen, voorafgaand aan Pluimvee Symposium ‘Ken uw tegenstanders’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Workshop voor dierenartsen, voorafgaand aan Pluimvee Symposium ‘Ken uw tegenstanders’

13-2-2017: 

Op 17 en 18 mei 2017 vindt het Pluimvee Symposium plaats. Woensdag 17 mei voor de legsector en donderdag 18 mei voor de vleessector. Voorafgaand aan het symposium op donderdagochtend 18 mei, geeft GD een workshop voor pluimveedierenartsen. 

Het Pluimvee Symposium wordt gehouden op de Venco Campus aan de Meerheide 200 in Eersel en is gratis toegankelijk voor pluimveehouders uit Nederland en Vlaanderen. De dierenartsensessie is geschikt voor dierenartsen werkzaam in zowel de vlees- als legsector. Deelnemers aan de workshop hebben automatisch toegang tot het symposium.

Ken uw tegenstanders

Pluimveehouders kennen veel medestanders maar ook tegenstanders, zoals politiek, maatschappij, internationale marktontwikkelingen, vogelgriep en andere dierziekten. Hoe gedragen die tegenstanders zich en hoe kun je je daar tegen wapenen? Dat zijn de vragen die dit jaar centraal staan tijdens Het Pluimvee Symposium, met als thema ‘Ken uw tegenstanders’. 

Binnenkort volgt meer informatie over het programma, het thema en de sprekers.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.