GD organiseert PTS voor NCD en EDS

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD organiseert PTS voor NCD en EDS

16-2-2017: 

GD organiseert proficiency testing schemes (PTS) voor:
•  EDS antistofbepaling (VLDIA313)
•  NCD antistofbepaling (VLDIA219)

Het doel van de PTS is vast te stellen hoe individuele laboratoria presteren bij specifieke testen. De genoemde rondzendoefeningen of ‘laboratorium evaluerende onderzoeken’ zijn geaccrediteerd volgens de internationale standaard ISO/IEC 17043:2010. 


De planning voor de PTS:

Sluitingsdatum voor inschrijving:

3 maart 2017

Verzending van de monsters:

week 12

Toezenden van de testresultaten:

12 mei 2017

Definitieve rapportage:

week 26
U kunt zich hier online aanmelden. De link brengt u naar het online aanmeldformulier. Wanneer het formulier volledig ingevuld en ingediend is, ontvangt u via e-mail een bevestiging. 
Wilt u meer weten over de PTS? Neem dan contact op met Annemiek Kolkman via pts@gdanimalhealth.com of telefonisch via 0900-1770, of bezoek onze internationale website www.gdanimalhealth.com/pts. 
Het is tevens mogelijk extra sets PTS-monsters tegen een gereduceerde prijs te bestellen. Deze monsters zijn bedoeld voor eigen gebruik binnen uw laboratorium. De resultaten worden dan ook niet meegenomen in de eindrapportage van de PTS. Bent u hierin geïnteresseerd, stuur dan een email naar pts@gdanimalhealth.com.
We hopen dat u gebruik maakt van de PTS om de kwaliteit van uw laboratorium hoog te houden en zien uw aanmelding graag voor 3 maart 2017 tegemoet!
Ga naar het online registratie formulier

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.