Prijswinnaars Chlamydia Check

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Prijswinnaars Chlamydia Check

19-1-2017:  Onlangs hebben we een lezersonderzoek gehouden op ons blad GD Schaap en Geit. Onder de mensen die het lezersonderzoek hebben ingevuld hebben we 10 Chlamydia Checks verloot. 

De prijswinnaars zijn: G. Hooijer te Voorthuizen, J.W. Bakker te Den Burg, W. Noom te Krommenie, Dierenartsenpraktijk Zoetermeer, M.A.L.M. Jansen te Stedum, Maatschap Combee te Wijk en Aalburg, Gerrit Barten, Stal Mentink, Gerda Sterkenburg en Kinderboerderij de Boezemvriend te Oud-Beijerland. Zij hebben allen ondertussen een Chlamydia Check ontvangen. 

Mocht u nu niet de GD Schaap en Geit ontvangen maar wel interesse hebben bel dan 0570 66 03 48 of mail l.dettingmeijer@gddiergezondheid.nl


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.